Παρασκευή, 25 Μαίου 2018 14:42

Προφίλ

 Ο Τηλεοπτικός Σταθμός TV ΜΥΤΙΛΗΝΗ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1995 ως τοπικός τηλεοπτικός σταθμός στο Νομό Λέσβου.
Από τότε μέχρι και σήμερα πιστέψαμε ότι με το τοπικό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε και είναι βασισμένο στην εντοπιότητα, προσφέρουμε ενημέρωση και συμβάλλουμε στη ψυχαγωγία, αθλητισμό και εν γένει στην ανάπτυξη των νησιών μας  Λέσβου και Λήμνου ως απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας και απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας.
Γνωρίζαμε ότι για τα θέματα του τόπου μας δεν θα έδειχναν ενδιαφέρον τα μεγάλα πανελλαδικά κανάλια και αυτός ήταν ένας λόγος της επιλογής του τοπικού αυτού σταθμού.
Τώρα με τον Καλλικράτη η τηλεοπτική ενημέρωση προς τα χωρία της Λέσβου ( που είναι αρκετά) υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη ενημέρωσης και είμαστε αποφασισμένοι να την πραγματοποιήσουμε.
Επιλέξαμε την ονομασία TVM (TV ΜΥΤΙΛΗΝΗ ) από το όνομα της πόλης του Ν. Λέσβου την Μυτιλήνη από όπου και εκπέμπει ο σταθμός. Από την ημέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του μέχρι και σήμερα έχουν γίνει εκατοντάδες εκπομπές που αναφέρονται στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στη ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, στη θρησκεία, στον αθλητισμό.
Σε ότι αφορά την ενημέρωση πραγματοποιείτε με ρεπορτάζ τοπικού ενδιαφέροντος τηρώντας τις αρχές του πλουραλισμού, της πολυφωνίας και της αντικειμενικότητας. Έτσι από το 1995 δεν έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να διαμαρτυρηθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή τη στάση και στην ψηφιακή επίγεια πλατφόρμα να δώσουμε σωστή ενημέρωση σε όλους τους τομείς.
Επιπλέον θέσαμε σε λειτουργία  ένα νέο ραδιόφωνο που εκπέμπει στους 99,1 στη μπάντα των FM. Σκοπός είναι η ψυχαγωγία και η ενημέρωση αφού κάθε ώρα θα υπάρχουν σύντομες ειδήσεις.
Το Ράδιο Λέσβος μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.radiolesvosnews.gr και επιπλέον διευρύναμε και τη ιστοσελίδα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης www.tvmitilini.gr ως πραγματικό wipe tv, έτσι ώστε ο τηλεθεατής τόσο στην πόλη μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο να μπορεί να βλέπει και να ενημερώνεται από τα δελτία ειδήσεων και από τις εκπομπές όποτε θελήσει.     
Όλα αυτά που φτιάξαμε σε μια εποχή κρίσης ευελπιστούμε στην καλύτερη πληροφόρηση, ενημέρωση ώστε να μπορεί και η επιχείρηση να στέκετε στα πόδια της οικονομικά χωρίς εξαρτήσεις.
Η Τηλεόραση Μυτιλήνης καλύπτει τη Λέσβο τη Λήμνο και βόρεια τμήματα της Χίου.
Το πρόγραμμα έχει εφαρμογή από 1 Οκτωβρίου 2012 έως 31 Ιουλίου 2013 και μπορείτε να το διαβάσετε στην διπλανή στήλη.